Menu

Contact informatie

Mail: info@jeurissen.net
Telefoonnummer: +31 (0)26 325 09 11

Overige informatie
KvK-nummer: 09066539
BTW-nummer: NL812052572B01

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf

over ons jeurissen schilderwerken vacature glaszetter zelfstandige onderhoudsschilder schildersbedrijf

 

U herkent het wel, u staat voor uw muur en realiseert zich dat deze niet meer zo wit is als vroeger. Het liefst zou u willen dat de muren weer zo wit zijn als ze vroeger waren. Wat tegenwoordig ook steeds vaker voorkomt is dat mensen hun muren een andere kleur willen verven. Het maakt niet uit welke kleur u de muur wilt verven want bij ons schildersbedrijf bent u aan het juiste adres!

 

Wat voor schildersbedrijf zijn wij?

Wij zijn een middelgroot familiebedrijf dat sinds 1957 actief is. Het is opgericht door Herman Jeurissen. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, glaswerk, isolatieglas en wandafwerking. Door onze jarenlange expertise kunnen wij uw muur de kleur geven die u wenst. Wij besteden veel zorg en doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen.

 

Onze normen en waarden als schildersbedrijf

  • Wij vinden het belangrijk dat de wensen en voorkeuren van de klanten worden gerespecteerd. Wij werken zoals wij thuis ook zouden werken.
  • Bij ons kunt u er zeker van zijn dat afspraken worden nagekomen. Afspraak is afspraak.
  • Wij als schildersbedrijf vinden het belangrijk dat er persoonlijke en korte communicatielijnen zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat u door de juiste persoon geholpen wordt.

 

Duidelijke afspraken

Wat vooral uit onze waarden naar voren komt is goede communicatie. Bij ons worden duidelijke afspraken gemaakt en zijn er geen verrassingen. Wij zorgen ervoor dat het resultaat volgens uw wensen tot stand komt. Daarnaast hebben wij een vast team dat het project voor u uitvoert. U zult dus altijd dezelfde gezichten zien.

 

Hoe pakken wij het aan?

Op basis van uw verzoek worden tekeningen berekend. Vervolgens wordt een offerte opgesteld die uitgebreid met u wordt besproken. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u ons uw goedkeuring geeft gaan wij verder met de planning. Aan het einde van een opdracht is er altijd een eindcontrole. Wij willen dat u 100% tevreden bent.

Neem gerust contact met ons op voor een vraag of afspraak.