Menu

Contact informatie

Mail: info@jeurissen.net
Telefoonnummer: +31 (0)26 325 09 11

Overige informatie
KvK-nummer: 09066539
BTW-nummer: NL812052572B01

Diensten

Onze diensten bestaan uit schilderwerk, glaswerk en wanddecoratie voor particulier en zakelijke opdrachtgevers.

01

Schilderwerk

Een verzorgd uiterlijk en een verlengde levensduur van uw schilderwerk, dat bereiken we met hoogwaardige kwaliteit. Bij Jeurissen Schilderwerken bent u gegarandeerd van de beste producten en service.

02

Binnenschilderwerk

Voor het schilderwerk binnenshuis maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige watergedragen verfproducten. Deze zijn milieuvriendelijk en reukloos. Tegelijkertijd, is de verf eenvoudig te reinigen en kan ze tegen een stootje. Zo zorgen we ervoor dat uw schilderwerk strak is én  lang mooi blijft.

03

Buitenschilderwerk

Om uw pand goed langdurig te beschermen tegen regen, zon en temperatuursinvloeden, besteden we veel aandacht aan de basis. Voordat de schilders beginnen met daadwerkelijk schilderen, wordt alles gecontroleerd op houtrot en andere beschadigingen, worden de aangetaste plekken gereinigd en zo nodig gerepareerd. We voorzien houtwerk van een degelijke onderlaag die de kans op aantasting door weersinvloeden aanzienlijk verminderd. Met een mooi en langdurig resultaat.

04

Glaswerk

Onze glaszetters staan klaar om vakkundig uw glaswerk te plaatsen.

05

Isolatieglas

Isolatieglas helpt u besparen op energiekosten en maakt uw huis milieuvriendelijker. Om dit te garanderen moet de plaatsing van het glas voldoen aan strenge NEN en NPR normen. Onze vaklieden worden hier speciaal voor opgeleid.

06

Speciale glassoorten

Heeft u een speciaal glassoort nodig, zoals draadglas, inbraak-, kogel-, brand-, geluids- of zonwerend glas? Jeurissen Schilderwerken beschikt over het materieel en over de vakkennis om u van dienst te zijn.

07

Wandafwerking

Elk pand bestaat uit muren, daarom is de afwerking hiervan bepalend voor de sfeer van elk interieur. We leveren diverse soorten wandafwerking.