Menu

Contact informatie

Mail: info@jeurissen.net
Telefoonnummer: +31 (0)26 325 09 11

Overige informatie
KvK-nummer: 09066539
BTW-nummer: NL812052572B01

Over ons

Jeurissen Schilderwerken is een middelgroot familiebedrijf opgericht in 1957 door Herman Jeurissen. Vandaag de dag runt Wilbert Jeurissen het bedrijf bestaande uit circa 30 medewerkers. Jeurissen Schilderwerken is een all-round bedrijf met ervaren vaklieden waaronder schilders, glaszetters en behangers.

 

Wat onderscheidt ons?

 

Duidelijke afspraken

Ons team bestaat uit eigen medewerkers, waardoor wij zelf de planning in de hand hebben. Zodra een schilder aan een project begint, maakt hij het in één keer af, zonder tussendoor werkzaamheden voor andere opdrachtgevers uit te voeren. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent, houden we de doorlooptijd van het project kort en beperken we de overlast tot een minimum.

 

Onze norm
  1. Werken zoals je het zelf thuis zou doen. Dat is de norm voor onze schilders. Onze betrouwbare vakmensen respecteren de wensen en regels van elke opdrachtgever.
  2. Als u een samenwerking aangaat met Jeurissen Schilderwerken, kunt u er zeker van zijn dat afspraken worden nagekomen.
  3. Als familiebedrijf vinden we persoonlijke en korte communicatielijnen belangrijk. Dit betekent dat u meteen de juiste persoon kunt bereiken.

 

Onze werkwijze

Zodra we een aanvraag binnen krijgen, wordt deze opgenomen op locatie of aan de hand van tekeningen berekend. Dan wordt een uitgebreide offerte geschreven, die met u wordt besproken en eventueel aangepast. Bij groen licht, gaan we verder met het maken van de planning. We vinden het van belang dat u dezelfde gezichten ziet en niet telkens nieuwe mensen over de vloer heeft, daarom werken we met vaste ploegen op elk project. Aan het einde van een opdracht vindt de eindcontrole plaats en wordt het project opgeleverd.

 

Onze projecten

We werken graag voor zowel particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Of het nou gaat om een opfrisbeurt van uw huiskamer of het buitenschilderwerk van een keten kinderdagverblijven, elk project krijgt bij ons de zelfde aandacht en kwaliteit.

 

Jeurissen Wonen

In juli 2021 is Jeurissen Wonen samengevoegd met Verf en Wonen Mattijssen. Samen gaan we verder als Dé Huismeesters. In een prachtig nieuw pand op de Houtakker 12A in Bemmel kunt u terecht voor al uw woonvragen en benodigdheden.

Jaren ervaring

65